top of page

Moving Tips

Wij begrijpen dat een verhuizing een grote en soms overweldigende taak kan zijn. Daarom hebben we een aantal handige tips en suggesties verzameld om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw verhuizing.

MAAK EEN LIJST

Het is belangrijk om goed georganiseerd te zijn bij een verhuizing. Daarom hebben we een handige lijst samengesteld om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw verhuizing:

  1. Verhuisdatum plannen: Kies een datum voor jouw verhuizing en bevestig deze bij jouw verhuisbedrijf.

  2. Verhuisbedrijf boeken: Boek een professioneel verhuisbedrijf zoals Handy Movers en stem af welke verhuisdiensten je nodig hebt.

  3. Verhuizing voorbereiden: Begin met het plannen en voorbereiden van jouw verhuizing en maak een to-do lijst.

  4. Huis opschonen: Ga door jouw spullen en beslis welke items je wilt houden, verkopen, doneren of weggooien.

  5. Verpakkingsmateriaal kopen: Koop hoogwaardige verpakkingsmaterialen zoals dozen, verpakkingstape, noppenfolie en beschermende materialen.

  6. Spullen inpakken: Begin met het inpakken van jouw spullen, te beginnen met de items die je niet vaak gebruikt.

  7. Zware spullen verplaatsen: Verplaats zware meubels en apparatuur naar de voorkant van jouw woning om ze gemakkelijker te verplaatsen op de verhuisdag.

  8. Adreswijzigingen doorgeven: Geef jouw adreswijziging door aan alle betrokken partijen, zoals de gemeente, verzekeraar, energieleverancier, etc.

  9. Verhuisdag: Op de verhuisdag zelf helpt het om vroeg op te staan en alle spullen die nog ingepakt moeten worden, in te pakken. Zorg dat je alle belangrijke spullen bij de hand hebt, zoals documenten, sleutels en betaalmiddelen.

  10. Uitpakken: Als je eenmaal op jouw nieuwe locatie bent aangekomen, kan je beginnen met uitpakken. Begin met de spullen die je het meest nodig hebt en werk langzaam door de rest van de dozen.

Door deze checklist te volgen, kan je ervoor zorgen dat jouw verhuizing soepel verloopt en je niets over het hoofd ziet. En als je extra hulp nodig hebt bij het plannen en uitvoeren van jouw verhuizing, dan staan de verhuizers van Handy Movers altijd voor je klaar!

SAY GOODBYE TO UNUSED STUFF

Tijdens het inpakken en voorbereiden van jouw verhuizing is dit het perfecte moment om afscheid te nemen van spullen die je niet langer nodig hebt. Het is een kans om jouw spullen op te ruimen en alleen de items te houden die echt belangrijk zijn voor jouw nieuwe woning.

Om te beginnen, maak een inventarisatie van alle spullen die je bezit en beslis welke items je wilt houden, verkopen, doneren of weggooien. Dit zal je helpen om een beter beeld te krijgen van wat je nodig hebt om mee te nemen naar jouw nieuwe huis en wat je kunt achterlaten.

Het doneren van bruikbare spullen is een geweldige manier om iets terug te geven aan de gemeenschap. Er zijn tal van organisaties die donaties van kleding, speelgoed en meubels accepteren en deze distribueren aan mensen in nood. Het verkopen van ongebruikte items kan ook extra geld opleveren dat kan worden gebruikt om jouw verhuiskosten te verlagen.

Tot slot, wees niet bang om afscheid te nemen van spullen die niet langer van belang zijn. Het minimaliseren van de hoeveelheid spullen die je meeneemt naar jouw nieuwe huis, kan het verhuisproces gemakkelijker en minder stressvol maken. Het kan je ook helpen om een ​​nieuwe start te maken in jouw nieuwe omgeving zonder ballast uit het verleden.

Bij Handy Movers begrijpen we hoe belangrijk deze stap is bij het plannen van een verhuizing. Onze verhuizers kunnen je adviseren over welke spullen je het beste kunt bewaren of afscheid van kunt nemen. Op deze manier kan je optimaal profiteren van onze verhuisdiensten en je volledig richten op de toekomst.

STEVIGE GARDEROBE BOXEN

Bij Handy Movers begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw spullen veilig en efficiënt te verpakken voor een verhuizing. Daarom raden we altijd aan om stevige, uniforme verpakkingsmaterialen te gebruiken.

Wij bieden een breed scala aan verpakkingsmaterialen aan, waaronder stevige dozen in verschillende maten, verpakkingspapier, luchtkussenfolie en tape. Onze verhuisdeskundigen kunnen je adviseren over welke materialen je het beste kunt gebruiken om jouw spullen veilig te verpakken.

Als je ervoor kiest om jouw verpakkingsmaterialen te kopen bij Handy Movers, ben je verzekerd van kwaliteitsmaterialen tegen concurrerende prijzen. Bovendien kunnen we jouw verpakkingsmaterialen leveren op een moment dat jou het beste uitkomt.

Bij Handy Movers begrijpen we dat verhuizen stressvol kan zijn. Daarom willen we je helpen om het proces zo soepel en efficiënt mogelijk te maken. Door gebruik te maken van stevige, garderobe boxen kan je jouw verhuizing gemakkelijker maken en jouw hangkleding veilig en beschermd houden tijdens het transport.

BASIS ZELF INPAKKEN

 Deze service is bedoeld voor klanten die hun verhuizing in eigen handen willen nemen, maar nog steeds hulp nodig hebben bij het verplaatsen van hun spullen.

Handy Movers zal ervoor zorgen dat u de benodigde materialen en verpakkingen ontvangt, zodat u zelf uw spullen kunt inpakken. Deze materialen omvatten dozen, inpakpapier, noppenfolie, tape en markers om de dozen te labelen. Handy Movers zal u ook voorzien van nuttige tips en advies over hoe u het beste kunt inpakken en uw spullen veilig kunt transporteren.

Nadat u uw spullen heeft ingepakt, zal Handy Movers uw verpakte spullen ophalen en transporteren naar uw nieuwe locatie. Zodra de spullen zijn aangekomen op de nieuwe locatie, zullen de verhuizers van Handy Movers u helpen bij het uitladen van uw spullen en deze op de juiste plek te plaatsen.

Door zelf in te pakken kunt u geld besparen, terwijl u nog steeds de professionele hulp krijgt die u nodig heeft om uw spullen veilig en efficiënt te verplaatsen naar uw nieuwe locatie.

bottom of page