top of page

FAQ

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of iets anders? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen (FAQ). Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 • 1. Wie zijn jullie?
  Handy Movers is een professioneel verhuisbedrijf dat verhuisdiensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Wij hebben een ervaren team van verhuizers en bieden alle benodigde apparatuur en middelen voor een soepele en efficiënte verhuizing. Onze missie is om elke klant tevreden te stellen en hun verhuizing stressvrij te laten verlopen.
 • 2. Welke soort verhuizingen bieden jullie aan?
  Wij bieden verschillende soorten verhuizingen aan, waaronder: particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, internationale verhuizingen, en senioren verhuizingen.
 • 3. Hoe kan ik een offerte aanvragen?
  U kunt een offerte aanvragen door ons online offerteformulier in te vullen op onze website of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.
 • 4. Bieden jullie ook verpakkingsdiensten aan?
  Ja, wij bieden verpakkingsdiensten aan. Ons team van professionele verhuizers kan uw bezittingen veilig en efficiënt inpakken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade tijdens het transport.
 • 5. Hoe worden mijn bezittingen vervoerd?
  Wij gebruiken moderne vrachtwagens en verhuisapparatuur om uw bezittingen veilig en efficiënt te vervoeren. Onze verhuizers zijn getraind in het hanteren van al uw spullen met zorg.
 • 6. Kan ik tijdens de verhuizing nog wijzigingen aanbrengen?
  Ja, u kunt wijzigingen aanbrengen tijdens de verhuizing. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren.
 • 7. Wat gebeurt er als er schade is aan mijn bezittingen tijdens de verhuizing?
  Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, kan er tijdens de verhuizing onverhoopt toch schade optreden. In dat geval zullen wij er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en u te compenseren.
 • 8. Kan ik mijn bezittingen ook zelf verzekeren?
  Ja, u kunt uw bezittingen zelf verzekeren. Wij raden u aan om een ​​verzekering af te sluiten voordat we beginnen met het verplaatsen van uw spullen.
 • 9. Wat zijn jullie werktijden?
  Onze werktijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Op verzoek kunnen wij echter ook verhuizen buiten deze uren. Verhuizen op zondag is ook mogelijk in overleg.
 • 10. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
  U kunt contact met ons opnemen via onze website, e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en opmerkingen.
bottom of page