top of page

Onze Diensten

Onze diensten zijn ontworpen om u te helpen bij elke stap van het verhuisproces. Of u nu verhuist naar een nieuw huis, uw bedrijf naar een nieuw kantoor verplaatst of internationaal verhuist, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen.

Ons ervaren team van verhuizers biedt een breed scala aan diensten, waaronder het inpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van meubels, het verplaatsen van zware apparatuur en nog veel meer. We begrijpen dat elke verhuizing anders is en daarom bieden we gepersonaliseerde diensten aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget.

Daarnaast beschikken we over de nodige verhuiswagens en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw verhuizing snel en zonder problemen verloopt. Ons team is ook goed getraind in het hanteren van waardevolle en kwetsbare items, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw spullen veilig worden verplaatst.

Of u nu een lokale of internationale verhuizing plant, u kunt vertrouwen op de uitstekende service en betrouwbare ondersteuning van onze ervaren verhuizers. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te plannen en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij elke stap van het proces.

Goederenvervoer

Lokale Verhuizingen

Ons team van ervaren verhuizers zorgt ervoor dat uw spullen veilig en efficiënt worden verplaatst. We beschikken over de nodige verhuiswagens en -apparatuur om ervoor te zorgen dat uw verhuizing snel en zonder problemen verloopt. 

 

Bij Handy Movers begrijpen we dat elke verhuizing uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde diensten aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om het inpakken van uw spullen, het demonteren en monteren van meubels of het verplaatsen van zware apparatuur, wij staan voor u klaar.

Lange Afstand Verhuizingen

Handy Movers heeft een uitgebreide selectie van verhuisdiensten, waaronder het in- en uitpakken van je spullen, het demonteren en monteren van meubels, en het veilig vervoeren van al jouw waardevolle bezittingen. Handy Movers hecht veel waarde aan communicatie en transparantie, zodat je altijd weet wat er gebeurt en wat je kunt verwachten tijdens het verhuisproces. Met Handy Movers aan jouw zijde, kun je gerust zijn dat jouw lange afstand verhuizing soepel en efficiënt verloopt.

 

 

Opslag Services

Onze opslagfaciliteiten zijn veilig, beveiligd en altijd toegankelijk wanneer jij dat nodig hebt. We bieden zowel korte als lange termijn opslagmogelijkheden, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw spullen, aangezien we een geavanceerd beveiligingssysteem hebben om jouw spullen te beschermen.

Onze opslagdiensten zijn flexibel en op maat gemaakt, zodat we aan al jouw opslagbehoeften kunnen voldoen. Onze professionele verhuizers helpen je bij het inpakken en opslaan van jouw spullen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van de verhuizing.

Als je op zoek bent naar betrouwbare opslag services voor al jouw bezittingen, dan ben je bij Handy Movers aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opslagmogelijkheden.

Inpakken & Uitpakken

Onze getrainde verhuizers zijn ervaren in het inpakken en uitpakken van allerlei soorten spullen, van breekbare voorwerpen tot grote meubelstukken. We gebruiken alleen hoogwaardige verpakkingsmaterialen om jouw spullen te beschermen tijdens het transport. We zorgen ervoor dat elk item zorgvuldig en veilig wordt ingepakt en geëtiketteerd, zodat je zeker weet dat alles goed georganiseerd en gemakkelijk te vinden is wanneer je weer uitpakt.

We begrijpen ook dat het uitpakken van spullen net zo belangrijk is als het inpakken ervan. Onze verhuizers helpen je graag bij het uitpakken en opzetten van je nieuwe huis, zodat jij je kunt richten op het inrichten van jouw nieuwe omgeving. We werken snel en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe huis.

Of je nu een complete inpak- en uitpakservice nodig hebt, of slechts een deel van jouw spullen wilt laten inpakken of uitpakken, wij zijn er om je te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze inpak- en uitpakdiensten, en laat ons jouw verhuizing gemakkelijker maken.

bottom of page